ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ:
1. Βάζουμε το γάλα σε μέτρια φωτιά και πριν ζεσταθεί ρίχνουμε το κορν φλάουερ και ανακατεύουμε με σύρμα πολύ καλά, μετά ρίχνουμε την ζάχαρη και το βούτυρο.
2. Ανακατεύουμε και όταν αρχίσει να πήζει αποσύρουμε από τη φωτιά. Τότε ριχνουμε τα αυγά καλά χτυπημένα και ανακατεύουμε πολύ γρήγορα.
3. Ξαναβάζουμε στην φωτιά ώσπου να πήξει.
4. Τότε, εκτός φωτιάς, ρίχνουμε το κακάο ή την κουβερτούρα.
Αν θέλουμε την αφήνουμε άσπρη αλλά τότε πρέπει να ρίξουμε λίγο λικέρ και βανίλιες.
Χτυπάμε σε μπωλ μια κρέμα γάλακτος 35% με 1 σφηνάκι ζάχαρη άχνη και 1 κ.σ.κακάο.