Στην αρχή τα κάρβουνα πρέπει να είναι ελάχιστα και να γυρίζουμε την σχάρα συνέχεια ώσπου να κάνει κρούστα για να μην ξεφλουδίσει.
Αν θέλετε βάλτε στην κοιλιά του λίγο μάραθο.
Μετά αφήστε τις να σιγοψήνονται.
Μην χαράζετε το ψάρι για να σκάσει κατά μήκος της ραχοκοκκαλιάς.
Θα σκάσει μόνο του κατά μήκος του κόκκαλου της ράχης και θα ανοίξει καλύτερα.
Όταν ψηθούν χτυπάμε λεμόνι και λάδι και ρίχνει ο καθένας στο πιάτο του.
Σερβίρεται με χόρτα βραστά, πατάτες τηγανητές και λαδολέμονο.