2. Το σκεπάζουμε με καθαρή πετσέτα κουζίνας και μετά με κουβέρτα, το αφήνουμε κάπου ζεστά μισή ώρα
5. Λαδώνουμε το ταψί, βάζουμε το ζυμάρι στην μέση και με τα δάχτυλα μας απλώνουμε προς τα έξω (Φωτογραφία).
6. Μετά βάζουμε σάλτσα ντομάτας, τυρί, σαλάμι ότι ότι θέλετε. Εγώ βάζω κασέρι τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη ή φέτες Λογάδι (πάντα ελληνικά τυριά), πιπεριές μπαστουνάκια, ντομάτες ψιλές φέτες, σαλάμι μπύρας, μπέικον.