Ψωμί

Η αρχαιότατη συνταγή των Ελλήνων και η βάση της διατροφής μας. Οι παραλλαγές πολλές και η ιστορία του χιλιόχρονη. 

Το ψωμί έπαιζε, παίζει και θα παίζει τεράστιο ρόλο στην Ελληνική κουζίνα μιας και είναι αυτή η τροφή που είναι πλήρης, νόστιμη και συνδέει την οικογένεια αλλά και τους Έλληνες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με μία καθημερινή συνήθεια – το ζύμωμα.

Ψωμάκια πολύσπορα

Μία νόστιμη παραλλαγή της απλής φρατζόλας είναι τα πολύσπορα, που αν και συνήθεια των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα ήταν γνωστά από την αρχαιότητα.

Διάφορα Είδη

Από τη λαγάνα μέχρι τη μαργαρίτα, το πολυτελείας και το ζυμωτό, τα είδη του ελληνικού ψωμιού είναι δεκάδες.

Και με ένα μαγικό τρόπο το κάθε ένα έχει τον δικό του χαρακτήρα και τη δική του μοναδική γεύση.

Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι δημιουργίας που θα μάθουμε να ξεχωρίζουμε τα άλευρα, το προζύμι και τους βαθμούς ψησίματος ανάλογα το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Ψωμιά με γέμιση

Το ελιόψωμο, το τυρόψωμο και το σταφιδόψωμο είναι τρία μόνο από τα είδη που μπορούμε να βρούμε σε ένα φούρνο αλλά και να φτιάξουμε μόνοι μας για την οικογένεια και τους φίλους.