Βουτάμε την κλωστή με τα καρύδια μέσα στην μουσταλευριά και την κρεμάμε κάπου και βάζουμε από κάτω ένα ταψί διότι στάζει στην αρχή.
Αφήνουμε λίγο να σταματήσει να στάζει και βουτάμε δεύτερη φορά.
Αν τα θέλουμε χοντρά βουτάμε μέχρι τέσσαρες φορές.
Εγώ τα βούτηξα δύο φορές.
Αν θέλουμε βάζουμε πάνω σουσάμι.
Μπορεί να μείνει όλο το χειμώνα κρεμασμένο κάπου τυλίγοντάς το με τούλι ή ζελατίνα.
Όταν στεγνώσει το κόβουμε κομμάτια και “τρατάρουμε” τους ξένους, όπως έλεγαν παλιά.